Bewegen in Zwartewaterland

@Kies je sport

Sportverenigingen kunnen zich aanmelden voor het project ´Kies je Sport 2020´.

Verschillende sportverenigingen organiseren 1-4 kennismakingstrainingen voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Deze trainingen vinden plaats van 19 oktober t/m 13 november

Meld de vereniging aan voor maandag 23 augustus.    >> Aanmelden

Wil je samen met de buurtsportcoaches nadenken over hoe jij je sport kan aanbieden in een kennismakingstraining? Neem dan contact op met Martijn Jansen (m.jansen@zwartewaterland.nl) of Denise Homminga (d.homminga@zwartewaterland.nl)

De kinderen melden zich via deze website aan. De buurtsportcoaches vullen de website met gegevens die de sportverenigingen hebben aangeleverd.  De kinderen worden via de scholen ingelicht over het project met een promotiefilmpje over ‘Kies je Sport’ in de gemeente Zwartewaterland. Ook krijgen alle kinderen een flyer mee.

Nieuws

Alle activiteiten gecanceld

16 maart 2020

Helaas moeten wij meedelen dat ook de buursportcoach t/m 1 juni alle activiteiten cancelt vanwege het coronavirus. Wij houden iedereen op deze website verder op de hoogte wanneer de activiteiten weer gaan starten.

Lees verder »

Nieuw! Ouder en kind gym in Hasselt

11 februari 2020

Elke maandag van 8.45 tot 9.30 uur in sporthal de Prinsenhof Voor wie is de les? Voor kinderen die zelfstandig kunnen lopen. De maximale leeftijd voor deze groep is 4 jaar. Elk kind neemt één papa/mama, of een oppas opa/oma mee om samen mee te bewegen. Hoe ziet de les er uit? Er wordt gestart […]

Lees verder »