Bewegen in Zwartewaterland

Thuisfit

_LOGO THUISFIT

Wat?

Iedereen moet kunnen bewegen!

Ook senioren die niet in staat zijn om buitenshuis te kunnen bewegen.

Speciaal voor hen is het nieuwe project Thuisfit ontworpen.

Samen met een getrainde vrijwilliger en een beweegprogramma wordt er elke week een half uurtje bewogen in uw eigen huiskamer.

Dat gaat natuurlijk samen met een lekker kopje koffie!

 

Hoe?

Na uw opgave maakt u kennis met de vrijwilliger. Met deze vrijwilliger kunt u zelf een moment in de week afspreken om te gaan bewegen.

De vrijwilliger komt elke week langs met een lesprogramma van 10 weken en materialen. Na 10 weken kunt u doorgaan of samen met de vrijwilliger op zoek gaan naar een alternatief beweegaanbod in de buurt.

Aanmelden voor een proefles kan uiteraard ook!

 

Aanmelden?

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meedoen of kent u iemand waarvoor Thuisfit zeer geschikt is?

Meld u of uw kennis aan en de Welzijnsconsulent Zwartewaterland neemt contact met u op!

 

Voor vragen en aanmelden kunt u terecht bij:

m.platel@ijsselheem.nl

Of bel naar:

06-20 97 77 85

 

Vrijwilligers gezocht!

Vind u het leuk om met senioren te werken, gezellig een kopje koffie te drinken en een half uurtje te bewegen? Dan bent u diegene wie wij zoeken!

Om Thuisfit mogelijk te maken zijn wij opzoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met bewegen en senioren. Na het aanmelden volgt u een geheel verzorgde cursus van een paar uurtjes, waarbij het beweegprogramma geïnstrueerd en geoefend wordt. Na de cursus krijgt u een senior toegewezen waar u zelf een moment in de week mee afspreekt om langs te komen.

Met dit project kunnen wij samen met u de gezondheid van deze senioren bevorderen, Bewegen stimuleren en de eenzaamheid verminderen met uiteindelijke doel de senioren door te laten stromen naar het reguliere sportaanbod.

Aanmelden kan via:

m.platel@ijsselheem.nl

Toekomstige evenementen

  1. Fun & Forget (12-18 jaar)

    22 maart @ 19:00 - 21:30

Nieuws

Vacature Zweminstructeur Genemuiden

14 december 2018

Wat is er nou mooier voor vaders en moeders dan samen met hun baby te spatteren in het water? Lekker dichtbij hun kind, dat heerlijk ontspannen raakt door de warmte van het water. Of om peuters die helemaal gewend zijn aan het water uit te dagen met steeds moeilijkere oefeningen? Zie jij jezelf dit voortraject […]

Lees verder »

Tafeltennistrainer gezocht in Hasselt

29 oktober 2018

   

Lees verder »

Gezocht: invaltrainer bij ZGV in 2019

03 april 2018

De gymnastiekvereniging in Zwartsluis zoekt een invaltrainer voor 6 weken in februari en maart 2019! Het gaat om de volgende data: Maandag 4, 11 en 25 februari + 4, 11 en 18 maart Tijdstip: 17:45 tot 19:15 (het gaat om 2 lesuren) Locatie: Sporthal Agnietencollege in Zwartsluis Contact: Andrea van Dijk secretariaat ZGV 06-14542404 zgvsecretariaat@gmail.com […]

Lees verder »