Bewegen in Zwartewaterland

Kies je sport


Wil je verschillende sporten uitproberen? ‘KIES JE SPORT’ gaat in het najaar weer van start. Deze keer voor de kinderen uit groep 1 t/m 8.  Kies je sport zal plaatsvinden van 19 oktober t/m 13 november.

In samenwerking met de sportaanbieders in Zwartewaterland worden tijdens het project ‘Kies je Sport’ cursussen georganiseerd. Het zijn cursussen van 1 tot 4 lessen die na schooltijd of in het weekend gegeven worden. Voor deelname aan zo’n cursus kun je je opgeven via deze site.

Wanneer je mee wilt doen aan een sport, vul dan jouw gegevens in plus de gegevens van de sport waar je aan deel wilt nemen.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Een week voor de start van Kies je Sport ontvang je nog een herinneringsmail.

Lees hier de Spelregels

Nieuws

Peutergym Zwartsluis

02 juli 2020

Alle(papa’s en mama’s van) peuters opgelet! Jullie kunnen weer lekker bewegen elke donderdagochtend in Zwartsluis

Lees verder »

Ouder en kind gym in Hasselt is weer gestart

11 februari 2020

Elke maandag van 8.45 tot 9.30 uur in sporthal de Prinsenhof. Voor wie is de les? Voor kinderen die zelfstandig kunnen lopen. De maximale leeftijd voor deze groep is 4 jaar. Elk kind neemt één papa/mama, of een oppas opa/oma mee om samen mee te bewegen. Hoe ziet de les er uit? Er wordt gestart […]

Lees verder »