Bewegen in Zwartewaterland

Spelregels

In het najaar van 2020 zal het project ‘KIES JE SPORT’ weer van start gaan.

 In samenwerking met sportverenigingen en sportscholen in Zwartewaterland worden ‘Kies je Sport’ cursussen georganiseerd in een groot aantal takken van sport. Het zijn cursussen variërend van 1 tot 4 lessen die na schooltijd of in het weekend gegeven worden. Voor deelname aan zo’n cursus kun je je opgeven via deze site.

Je mag aan maximaal 3 verschillende cursussen meedoen.

Spelregels
Er zijn een paar spelregels, lees ze even door voordat je je inschrijft!

Hoe?
Via deze site worden verschillende sporten aangeboden. Onderaan de cursus staat vermeld tot wanneer aanmelden mogelijk is. De inschrijvingen worden door ons verwerkt en in overleg met de sportaanbieder wordt een indeling gemaakt. Het heeft geen zin om bij de contactpersoon van de sportvereniging deelname te reserveren.

Voor wie?
De op de website aangeboden cursussen zijn bedoeld voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 die kennis willen maken met een bepaalde tak van sport. Bij een enkele sport zijn ook de leerlingen uit groep 1 en 2 uitgenodigd. Ook kinderen, die al een sport beoefenen en eens een andere tak van sport willen proberen, kunnen meedoen. Als blijkt dat je na afloop van de cursus meer wilt weten, dan kan de contactpersoon van de vereniging je meer vertellen.

Te weinig inschrijvingen
Bij gebrek aan belangstelling voor een bepaalde cursus kan tot afgelasting worden besloten. Daarover wordt tijdig bericht gegeven.

Te veel inschrijvingen
Bij een te grote belangstelling voor een bepaalde cursus kan het zijn dat je niet geplaatst kan worden in de cursus waarvoor je je hebt aangemeld en zal de cursus sluiten. Hierover ontvang je dan via de mail bericht van.

Kosten
In enkele gevallen kan er een kleine vergoeding worden gevraagd door de sportverenigingen voor de deelname aan de lessen. Dit staat dan bij de betreffende cursus vermeld.

Aansprakelijkheid
De gemeente Zwartewaterland, de deelnemende sportverenigingen en sportscholen aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen van sportbeoefening en/of andere activiteiten. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing, ontvreemding en/of beschadiging van/aan eigendommen van de cursisten.

Bevestiging deelname
Alle kinderen die zich hebben ingeschreven krijgen via de mail bericht waarin de cursus wordt bevestigd. In deze mail wordt vermeld waar en wanneer ze op de eerste lesdag worden verwacht.

Trainingen
Wanneer je je voor een sportkennismaking cursus hebt aangemeld ben je ook verplicht om hier aanwezig te zijn.

Wil je meer weten over de sport of over de cursus?
Bel dan met de contactpersoon van de vereniging of sportschool die bij de cursusgegevens staat vermeld.

Persoonlijke gegevens
Door je aan te melden voor een beweegactiviteit ga je ermee akkoord dat wij het emailadres en telefoonnummer doorgeven aan de betreffende beweegaanbieder. Mocht er een verandering plaatsvinden in het aanbod of er iets gebeuren tijdens de activiteit dan weet de sportaanbieder u snel te bereiken.

Nieuws

Peutergym Zwartsluis

02 juli 2020

Alle(papa’s en mama’s van) peuters opgelet! Jullie kunnen weer lekker bewegen elke donderdagochtend in Zwartsluis

Lees verder »

Ouder en kind gym in Hasselt is weer gestart

11 februari 2020

Elke maandag van 8.45 tot 9.30 uur in sporthal de Prinsenhof. Voor wie is de les? Voor kinderen die zelfstandig kunnen lopen. De maximale leeftijd voor deze groep is 4 jaar. Elk kind neemt één papa/mama, of een oppas opa/oma mee om samen mee te bewegen. Hoe ziet de les er uit? Er wordt gestart […]

Lees verder »